Tentdoek 310 grams katoen 204 cm KS-202, gazelle beige 69289

Sparen Sie 37%
2.69289.310.204.1
Auf Lager
26,98
16,99
+
meter +  =

Beschreibung

Hoogwaardig zwaar katoenen tentdoek. O.a. toegepast in tenten van ESVO, Aart Kok en De Waard tenten.

Dit speciale katoenen tentdoek KS-202 is vervaardigd uit getwijnde garens en werd altijd gebruikt in de tenten van o.a. Aart Kok en De Waard*. ESVO heeft alle partijen opgekocht van de Duitse weverij. Het prijsvoordeel is voor u. *Deze champagne KS202 is vroeger vaak gebruikt in de tenten van De Waard. 

 

Waarom is dit tentdoek van 310 gram STERKER dan 340 gram katoenen tentdoek?

Het tentdoek KS-202 is gemaakt uit getwijnde (dubbele) garens. Twee of meer garens ineendraaien, heet twijnen. Garens worden sterker, dikker of regelmatiger door twijnen. Een getwijnd garen is een meervoudig garen. Getwijnd garen is te splitsen in twee of meer getwiste (enkelvoudige) garens. Het is ook voelbaar in de robuuste greep van dit tentdoek. Bovendien zorgt deze speciale garenconstructie voor minder krimp. 
Dit tentdoek is dus sterker en kan meer weerstaan. En dat terwijl het ademend vermogen niet aangetast wordt. Technisch wordt dit ook gestaafd en bewezen door de aanzienlijk hogere treksterkte én inscheurweerstand voor zowel de inslag als de ketting. 

 

ALTERNATIEF VOOR DIT TENTDOEK: als u meer kleuren wenst, zie dan onze alternatieve kwaliteit tentdoek KD-48 van TenCate, ook met getwijnde garens. 

 

Zwaar katoenen tentdoek bestellen per meter 

U kunt dit zware katoenen tentdoek bestellen vanaf 1 meter en daarna per 10 centimeter langer. Prijzen gelden per strekkende meter

   

Essentieel voor een goede afwerking van tentdoek

Het duurzaam afwerken is wezenlijk voor het lang meegaan van uw stofconstructie. Onze naaigarens zijn NIET standaard, maar geënt op een lange levensduur. 

Klik daarom hier voor: 

- duurzaam naaigaren met hoge kleurechtheid, waterafstotend en rot- en schimmelwerend.

- kwaliteits naaimachinenaalden voor huishoudmachines.

- ritsen en ritsonderdelen

- diverse, alle mogelijke overige, konfektiebenodigheden en bevestigingsoplossingen

 

Voor het afspannen of ophangen van het tentdoek hebben wij:

Zeilringen, drukknopen of draaisluitingen van topkwaliteit. Zie ook onze YouTube-video, rechts in beeld